Uitgebreid zoeken

Dienstverlening

Is uw rijbewijs ingevorderd en kunt u niet zonder uw rijbewijs neem dan voor het opstellen van een klaagschrift contact op met de deskundige strafrecht advocaten van RechtNet.
http://rechtnet.nl/rijbewijs-ingevorderd/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 15.11.2011) Link details Meld gebroken link
6.12 Telefoonservice is dienstverlener in bereikbaarheid. Met als doel klantcontacten te optimaliseren. We doen dat in het gehele spectrum van een organisatie: van prospect tot en met vaste klant. Professioneel, zakelijk, betrokken. Altijd met de juiste ‘tone of voice’.
http://www.612telefoonservice.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 04.05.2012) Link details Meld gebroken link
Middels ons B2B callcenter is ons marketing- en adviesbureau een onafhankelijke partner op het gebied van leadgeneratie en marktonderzoek!
http://www.b2b-callcenter.nl/leadgeneratie/
(Kliks: 2; Link is toegevoegd: 27.03.2012) Link details Meld gebroken link
Ming Translations levert tolk- en vertaaldiensten Chinees voor bijna alle mogelijke vakgebieden. We garanderen topkwaliteit door onze diepgaande kennis van de Chinese taal en cultuur. Bovendien worden alle vertalingen gecontroleerd door native speakers met jarenlange ervaring op het hoogste niveau in zowel China als Europa.
http://www.ming-translations.com
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 28.09.2010) Link details Meld gebroken link
Cocon verpakkingen is sinds 1991 leverancier van verpakkingsmaterialen voor de food en industrie.
Vacuumzakken, krimpzakken, maar ook plastic zakken en papieren zakken zitten in ons ruime assortiment. De Slager, De groenteboer, ze kunnen bij ons hun bakjes en schalen bestellen. ook bedrukte tassen en zakken verzorgen wij voor u. wij zijn tevens specialist in het bedrukken van hemddraagtassen en dozen, u kunt voor neutraal bedrukte verpakkingen en inpakmaterialen bij ons terecht.
http://www.coconverpakkingen.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 14.05.2011) Link details Meld gebroken link
Op zoek naar een mobiele badkamer,douchewagen of mobiel toilet.Op Douchewagens-toiletverhuur.nl vind u uitgebreide mogelijkheden,voor het huren van mobiel sanitair.
http://www.douchewagens-toiletverhuur.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 01.09.2011) Link details Meld gebroken link
Energiekeur | Partner in Energiebesparing | EPA Maatwerkadvies, Energielabel en Subsidieadvies | Wij werken in Groningen, Friesland en Drenthe.
http://www.energiekeurplus.nl
(Kliks: 4; Link is toegevoegd: 10.09.2011) Link details Meld gebroken link
Estaloca ontzorgt organisatoren van feesten en evenementen. Wij zorgen, naast de levering van licht en geluid, ook voor de aankleding van uw evenement. Bekijk de mogelijkheden
https://www.estaloca.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 17.02.2017) Link details Meld gebroken link
Jong, enthousiast en creatief event managementbureau voor zowel publieks- als bedrijfsevenement. Of het nu gaat om entertainment, catering, beveiliging, inrichting, decoraties of audio visuele ondersteuning Extra Events verzorgt het tot in de puntjes.
http://www.extraevents.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 10.02.2011) Link details Meld gebroken link
Ik representeer Fontein Hoevelaken een installatiebedrijf gevestigd in Hoevelaken in de buurt van Amersfoort. Fontein Hoevelaken is een installatiebedrijf met vele jaren ervaring. Maar wat vooral telt is dat Fontein een bedrijf van deze tijd is en altijd klaar staat voor bedrijven en particulieren.
http://www.fonteinhoevelaken.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 01.12.2015) Link details Meld gebroken link
Machinestellers.nl levert ervaren en gedreven spuitgieters en machinestellers. Hebt u een tekort aan spuitgiettechnisch personeel? Blijf dan niet zoeken, ga dan naar machinestellers.nl
http://www.machinestellers.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 15.01.2013) Link details Meld gebroken link
Frind incassodiensten is een daadkrachtig incassobedrijf dat snel en adequaat uw openstaande vorderingen incasseerd.

Sinds het ontstaan van Frind incassodiensten, heeft het bedrijf zich snel ontwikkeld en is nu een sterke en betrouwbare partner geworden voor diverse bedrijven.

Onze incassodiensten gebeuren in de meeste gevallen op basis van 100% no cure no pay, indien anders wordt dit altijd overlegd met de opdrachtgever.
http://www.frind.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 23.03.2011) Link details Meld gebroken link
Glazen-wassers.nl is een vakkundige, klantgerichte glazenwasser actief in de regio Amsterdam. Wij helpen u graag verder met glasbewassing of gevelreiniging, neem een kijkje op http://www.glazen-wassers.nl
http://www.glazen-wassers.nl
(Kliks: 3; Link is toegevoegd: 28.03.2012) Link details Meld gebroken link
Globally Spoken is gespecialiseerd in de Engelse taal. Wij bieden veelzijdige taal-programma's, workshops en traingingen aan gericht op de particulier, leerlingen studenten scholen maar ook bedrijven. Bekijk onze website voor ons aanbod!
http://www.globallyspoken.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 07.04.2011) Link details Meld gebroken link
Homecleaning & services biedt huishoudelijke hulp en oppas aan voor particulieren. Homecleaning & services werkt in alle grote steden van Nederland. U kunt ook bij ons terecht voor strijkservice, tuinservice, klusservice, etc.
http://www.homecleaning.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 05.01.2011) Link details Meld gebroken link
Hovenier Utrecht, voor al uw wensen met betrekking tot tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. * DESKUNDIG * EFFICIËNT * KLANTGERICHT *
http://www.hovenier-tuin-ontwerp.nl/
(Kliks: 2; Link is toegevoegd: 27.04.2012) Link details Meld gebroken link
Links en informatie vind je op kweries.nl
http://www.kweries.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 31.07.2012) Link details Meld gebroken link
Installatiebedrijf KlimaatOptimaal specificeert zicht op op het gebied van duurzame installaties voor de utiliteitsbouw en woningbouw.
De werkzaamheden die wij voor kunnen leveren zijn:
Het installeren van een warmtepomp;
Het installeren van een verwarmingsinstallatie;
Het installeren van zonnepanelen;
http://www.klimaatoptimaal.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 30.08.2017) Link details Meld gebroken link
Specialist in het grote draaiwerk. Onder groot versta ik boven de 500 mm tot 2600 mm diameter doorsnede. Ik werk met de Heyligenstadt 5 pb v. Deze machine komt uit 1956 en heeft zijn jeugd bij automerk Opel gestaan bij de technische dienst. Hij werd alleen gebruikt voor reparatie van het machinepark van Opel zelf.
http://www.jrusverspaning.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 20.02.2011) Link details Meld gebroken link
Bedrijfsklussen verzorgt alle mogelijke klussen voor bedrijven. Van kleine herstellingen tot elektriciteitswerken en kleine sanitair werken. Alle info staat op onze website.
http://www.bedrijfsklussen.be/Elektricien-Antwerpen.html
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 11.02.2016) Link details Meld gebroken link
Professionele loodgieter in Groningen en omgeving.
http://groningen-loodgieter.com
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 20.12.2013) Link details Meld gebroken link
Een merkenbureau kan u adviseren over allerlei soorten merkrecht. Daarnaast doet een merkenbureau merkenonderzoek, merkbewaking en kan een merkenbureau voor u een merknaam registreren. Uiteraard kunt u dit zelf doen, maar een merkenbureau is hierin gespecialiseerd en kan u efficiënt van dienst zijn.
http://www.merkenbureau-inschakelen.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 15.02.2012) Link details Meld gebroken link
Ontruimingsvonnis.nl ontbindt voor de verhuurder het huurcontract via de kantonrechter o.b.v. dringend eigen gebruik, hennepplantage, huurachterstand, overlast en illegale onderverhuur. Slechts € 999,00, geen dure advocaat meer nodig!

Ontruimingsvonnis.nl
Anthony Fokkerweg 70
3088 GG Rotterdam (Waalhaven)
t 010-2940855
f 010-4375904
www.ontruimingsvonnis.nl
info@ontruiminsvonnis.nl
KvK 24376169
http://www.ontruimingsvonnis.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 02.05.2011) Link details Meld gebroken link
Als uw riolering niet of niet goed doorloopt hoeft u niet te aarzelen om ons ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Wij kunnen iedere plek van de riolering reinigen en ontstoppen, zonder dat wij materiaal weg moeten hakken of breken. Door het gebruik van hoogwaardige en professionele materialen kunnen wij u weer aan een schone leiding helpen zonder overlast te bezorgen.
http://www.ontstoppingsbedrijf-nijmegen.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 15.01.2013) Link details Meld gebroken link
Bij ons bent u aan het juiste adres voor een gezellig en actief bedrijfsuitje, personeelsfeestje, familiedag of schooluitje op het platteland van Drenthe.
http://plattelandsuitjesdrenthe.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 18.09.2012) Link details Meld gebroken link
Wij organiseren uitjes en evenementen in de natuur, op het platteland en op de boerderij in Drenthe. De uitjes spelen zich af op verrassende, niet alle daagse locaties. We hebben 3 verrassende eigen locaties.
http://www.taribush.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 17.09.2012) Link details Meld gebroken link
Familiedagen, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en personeelsuitjes vanaf een boerderij in Drenthe.
http://boerderijuitjesdrenthe.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 18.09.2012) Link details Meld gebroken link
ProVerde verleent ondersteuning op het gebied van marktonderzoek en handelsbevordering met als belangrijkste sectoren sierteelt, g&f en natuurlijke ingrediënten.

Onze belangrijkste activiteiten zijn marktonderzoek, sector studies, haalbaarheidsstudies, trainingen en handelsmissies.
http://www.proverde.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 22.07.2011) Link details Meld gebroken link
Personeel & Salaris Nederland is gespecialiseerd in personeelsadministratie en salarisadministratie. Wij houden rekening met uw bedrijfsspecifieke loongebouw en/of CAO en ontzorgen u op werkelijk alle vlakken van personeelsmanagement.
http://www.salarisnederland.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 15.12.2011) Link details Meld gebroken link
SAM Loodgieter Zoetermeer is een erkend loodgietersbedrijf in regio Zoetermeer met een 24 uur service.
http://www.samloodgieterzoetermeer.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 14.12.2017) Link details Meld gebroken link
Heeft u schulden en bent u op zoek naar schuldhulpverlening? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.Schuldhulpverlening kan u of uw onderneming er weer bovenop helpen. Wij kijken grondig naar uw financiële situatie. Zo kunnen wij bepalen hoe hoog uw schulden precies zijn, wat uw vaste lasten zijn, wat uw inkomsten zijn en welk bedrag u in een bepaalde periode kunt aflossen.
http://www.schuldhulpverlening-trosh.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 24.02.2012) Link details Meld gebroken link
Veel mensen beschikken nog over 8mm films of videocassettes die ergens op een stoffige zolder of in een kast liggen. Dit materiaal bevat vaak speciale momenten uit het leven en is van onschatbare waarde. Een projector, scherm of videorecorder om deze films of video opnames terug te kunnen zien ontbreekt vaak. Daarnaast is het film- en videomateriaal door verschillende factoren voortdurend onderhevig aan kwaliteitsverlies. Wij kunnen video en Super8 smalfilm overzetten naar dvd.
http://www.video-super8-dvd.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 31.05.2011) Link details Meld gebroken link
Aanbod van vele soorten groepsuitjes in de natuur van Drenthe. Tevens groepsaccommodatie.
http://natuuruitjesdrenthe.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 18.09.2012) Link details Meld gebroken link
Een telefoon met kado is een nieuwe manier om je telefoon abonnement af te sluiten. Natuurlijk willen we allemaal de scherpste aanbieding of de leukste smartphone.
http://www.telefoon-met-kado.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 17.01.2011) Link details Meld gebroken link
Telesales Direct is sinds 1992 al actief als telemarketingbureau en heeft inmiddels al een indrukwekkend klantportfolio opgebouwd. Het callcenter heeft een brede ervaring als het gaat om telemarketing acties en is gespecialiseerd in telefonische verkoop. Klanten werven, afspraken maken,telefonische acquisitie; Telesales Direct draait haar hand er niet voor om.
http://www.directtelemarketing.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 23.02.2012) Link details Meld gebroken link
Wij vinden koude acquisitie leuk! Laat het bellen maar aan ons over en doe zelf waar u goed in bent bij de klant aan tafel
http://www.telemarketing.nl/telesales/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 03.04.2012) Link details Meld gebroken link
Informatie over dienstverlening.
http://www.toble.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 31.01.2012) Link details Meld gebroken link
topslotenmaker.be is de slotenservice specialist bij u in de buurt.
https://topslotenmaker.be
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 11.01.2018) Link details Meld gebroken link
Wanneer u ontslag neemt kunt u in aanmerking voor een transitievergoeding komen. Het spreekt voor zich dat u geen transitievergoeding kunt krijgen wanneer u bent ontslagen om een reden die u zelf te verwijten valt, wanneer u de pensioenleeftijd heeft bereikt of wanneer u zelf ontslag neemt.
https://www.transitievergoeding.legal
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 12.02.2015) Link details Meld gebroken link
Transport en Logistieke bedrijven van Nederland kijk hier!

Transport en Logistieke diensten? Container transport, Air cargo, zeetransport,opslag en verpakkingsmateriaal, vindt hier alle bedrijven die u van dienst kunnen zijn!
http://www.transport-en-logistiek.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 12.02.2011) Link details Meld gebroken link
Schoonmaakbedrijf Apeldoorn – Zutphen – Deventer Van der Meer facilitaire diensten werkt al vele jaren als schoonmaakbedrijf in Apeldoorn en Zutphen. Ons schoonmaakbedrijf beschikt over kennis, kwaliteit en vakmanschap en zorgt er voor dat alles binnen uw organisatie voortdurend schoon is en blinkt.
http://www.vdm-facilitairediensten.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 18.06.2012) Link details Meld gebroken link
Op verpakkingsmateriaal.com vindt u alle soorten verpakkingsmateriaal.
http://www.verpakkingsmateriaal.com
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 22.11.2011) Link details Meld gebroken link
Binnen onze dienstverlening onderscheiden wij twee hoofdcategorieën: vertalingen en redactiewerk.

Vertalingen worden bij ons intern verricht, of door een geschikte vertaler binnen ons selecte netwerk van gespecialiseerde vertalers in Nederland en daarbuiten. Het spreekt voor zich dat uw document wordt voorgelegd aan de vertaler die niet alleen de juiste talencombinatie verzorgt, maar ook vertrouwd is met het onderwerp van uw tekst en deze in de gewenste taal kan omzetten.
http://www.vertaalbureau-vertaalbureau.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 26.01.2011) Link details Meld gebroken link
Vertaal uw tekst naar meer dan 82 talen. Deze online vertaler is ontwikkeld door Bing en Microsoft

http://www.vertalen.name
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 26.08.2017) Link details Meld gebroken link
De kosten van het leven als student kunnen behoorlijk hoog zijn, studenten willen dan ook vaak graag wat bijverdienen. Met het werken als schoonmaak-student kunnen zij wat extra bijverdienen en u het zware werk uit handen nemen. Studenten zijn vaak flexibel, netjes, goed opgeleid en met een uurloon van 10 euro ook nog goedkoop. Wij zijn de enige landelijke aanbieder en gaan door tot dat u een klik heeft met u hulp.
http://www.schoonmaak-student.nl
(Kliks: 2; Link is toegevoegd: 04.04.2012) Link details Meld gebroken link
Statistieken
Aantal links: 45
Aantal categorieën: 0