Uitgebreid zoeken

Dating

Oost Europeesche singles zijn op zoek naar een serieuze relatie. Kom snel naar onze website alwaar je alle leden direct kunt contacten. Bulgaarse, Roemeense, Russische en Poolse singles
http://www.ljusman-datings.com/nl/Default.aspx
(Kliks: 17; Link is toegevoegd: 17.10.2010) Link details Meld gebroken link
Dating-4all.nl doorzoekt het internet naar de beste datingsites die beschikbaar zijn in Nederland met als doel een hoge kwaliteit van overzicht en informatie te bieden als bron voor vrijgezellen die aan het zoeken zijn naar een relatie op internet.
http://www.dating-4all.nl
(Kliks: 6; Link is toegevoegd: 05.08.2011) Link details Meld gebroken link
Maroc-Chatbox is een nieuw initiatief van Maroc.nl als gevolg van de mondernisering van de marokkaanse samenleving. Op Maroc-Chatbox kunt u chatten & daten met veelal, andere Marokkanen, Nederlanders en Turken.
http://maroc-chatbox.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 30.10.2013) Link details Meld gebroken link
Quick2Date, de Datingsite waar je zelf bepaalt wie je leuk vind. Dating is vinden en gevonden worden, plaats daarom zoveel mogelijk foto's van jezelf en ga Daten zoals JIJ dat wilt! Liefde op het eerste gezicht? Blader door de fotoprofielen en vind je date in één oogopslag. Dating bij Quick2Date is snel, makkelijk, duidelijk, veilig en bovendien ook nog eens heel voordelig! Ontdek de nieuwe manier van daten, meld je aan en maak direct gebruik van alle mogelijkheden
http://www.quick2date.nl
(Kliks: 5; Link is toegevoegd: 12.02.2012) Link details Meld gebroken link
Ben je single en opzoek naar een date. Kijk dan op deze handige site met een volledig overzicht van alle Singles en datingsites. Neem even een kijkje!
http://singles.besteoverzicht.nl/
(Kliks: 5; Link is toegevoegd: 14.08.2012) Link details Meld gebroken link
Society Partnerselectie is een professioneel relatiebemiddelingsbureau dat op discrete wijze, met behulp van individuele werving- en selectiemethoden, een vaste partner vindt en de kennismaking regelt met die ene relatie. voor de alleenstaande, hoger opgeleide 50 plus single, die van de verfijnde dingen in het leven houdt.
http://www.partnerselectie.nl
(Kliks: 5; Link is toegevoegd: 22.09.2011) Link details Meld gebroken link
Op zoek naar een nieuwe vriendschap of relatie, kom eens een kijkje nemen op Wijmet2.be. Mensen die inschrijven en hun profiel aanmaken MET foto, genieten van de volledige gratis service van onze website!!! Alvast veel plezier en succes !!!


http://www.wijmet2.be
(Kliks: 2; Link is toegevoegd: 31.03.2015) Link details Meld gebroken link
Statistieken
Aantal links: 7
Aantal categorieën: 0