Uitgebreid zoeken

Senioren

Als mantelzorger is de verzorging van een geliefde vaak al zwaar genoeg. Daarnaast gebeurd het regelmatig dat een mantelzorger zijn of haar huis moet verlaten. De woning is niet geschrikt om in te verblijven doordat er geen slaapkamer of gelijkvloerse badkamer aanwezig is. Het vinden van een nieuwe woning is vaak kostbaar en soms is het voordeliger om te kiezen voor een prefab mantelzorgwoning.
http://www.prefabwoningonline.nl/mantelzorgwoning/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 30.06.2013) Link details Meld gebroken link
Via ons platform bieden we gratis onafhankelijke informatie en inspiratie voor grootouders om de band met hun kleinkinderen te verbeteren en we geven tips om samen activiteiten te ondernemen.

We zijn er niet alleen voor grootouders die een goede band met kind en kleinkind hebben, maar juist ook voor grootouders waarbij een goede band met de kleinkinderen niet zo vanzelfsprekend is.
https://www.opanoma.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 10.12.2018) Link details Meld gebroken link
Toekomt is dé website voor oudere die hun pensioen naderen of reeds van een pensioen genieten. De focus ligt hierbij op bruikbare tips op verschillende gebieden zoals entertainment, omgaan met geld, maar ook gezondheid om de ouderen het uiterste uit hun pensioen te laten halen.
https://www.toekomt.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 10.12.2018) Link details Meld gebroken link
Statistieken
Aantal links: 3
Aantal categorieën: 0