Uitgebreid zoeken

Bands

Volgende X Beter is dé allround coverband, bestaande uit jongens die hun sporen al dik verdiend hebben in de muziekwereld. De 5-mans feestband overdondert de crowd met 'hart & ziel' en zorgt daarmee dat elk optreden een mega succes wordt.
http://www.volgendexbeter.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 28.04.2011) Link details Meld gebroken link
Coverband Day Out is een 6 koppige Utrechtse band die zich het beste thuis voelt om een podium van een bedrijfsfeest. Met een energieke performance en strakke begeleiding weet deze professionele band elk feest tot een succes te maken.
http://www.dayoutcoverband.nl/bedrijfsfeest
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 30.10.2011) Link details Meld gebroken link
Live Apres Ski muziek zorgt voor MEGA STIMMUNG op Uw Apres Ski party, Schlager festival, Duitse avond, Bierfeest, Tiroler avond of welk Apres ski themafeest dan ook!

4-mans formatie:"De Nünentaler Schürzenjäger" brengt een avondvullend programma met live Apres ski muziek. Hierbij brengen we uiteraard de moderne Apres Ski hits, afgewisseld met de originele Schlagers en een uitgebreid repertoire met Hollandse hits en meezingers.
Zie voor meer info onze website www.nunentaler.nl
http://www.nunentaler.nl
(Kliks: 6; Link is toegevoegd: 21.01.2011) Link details Meld gebroken link
Muzikaal entertainment van de bovenste plank! Een live-show van EarCandy is een sensatie; klassieke krakers van toen en de grootste hits van nu vormen een feest voor oor, oog en ledematen. Met opzwepende medleys en recente up-tempo hits is de dansvloer altijd vanaf de eerste minuut vol. Door dit gevarieerde repertoire is EarCandy voor iedereen een heerlijk herkenbaar muzikaal feest.
http://www.earcandycoverband.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 01.12.2015) Link details Meld gebroken link
Statistieken
Aantal links: 4
Aantal categorieën: 0