Uitgebreid zoeken

Advocaten

AdvocaatHulp streeft ernaar om zo snel mogelijk de meest geschikte advocaat te vinden welke u zo goed en efficiënt zal helpen bij uw zaak. U deelt uw gegevens en uw probleem, dan zorgen wij dat u dezelfde dag nog een voorstel krijgt van een van onze advocaten. Geheel kostvrij!
http://www.advocaathulp.com
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 23.03.2021) Link details Meld gebroken link
Adverlaw is een advocatenkantoor gelegen in Brugge. Met expertise in aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht, bouwrecht, aannemingsrecht, bankrecht, insolventierecht, personenrecht, familierecht, ondernemingsrecht en strafrecht beoefenen onze advocaten en bemiddelaars een ruim aspect van het recht. Op basis van bemiddeling en juridische bijstand staan we u bij in elk geschil.
http://www.adverlaw.be/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 17.09.2019) Link details Meld gebroken link
Advover is voortgekomen richt zich al meer dan 25 jaar op het bieden van rechtsbijstand aan de inwoners van Rotterdam en omstreken.
https://www.advover.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 27.11.2013) Link details Meld gebroken link
Vind juridische informatie en alles over het behalen van uw eigen recht op rechtskundig.nl De site voor rechtspecialisten.
https://www.rechtskundig.nl/arbeidsrecht/
(Kliks: 2; Link is toegevoegd: 19.12.2015) Link details Meld gebroken link
Stel dat u door een brochure bladert en daarin plotseling uw eigen foto ziet staan. Of u komt op een onbekende website een stuk tekst tegen dat u zelf heeft geschreven, maar waar simpelweg een andere naam onder staat. Dit zijn beide voorbeelden van situaties waarbij inbreuk is gemaakt op het auteursrecht van de maker van een werk.
https://auteursrecht.legal
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 24.02.2018) Link details Meld gebroken link
Bol familie advocaten voor al uw familie zaken.
http://www.bolfamilieadvocaten.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 29.09.2013) Link details Meld gebroken link
Branger advocaten & procureur te alkmaar
http://www.branger-advocaten.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 15.08.2013) Link details Meld gebroken link
Onze advocaten hebben op (grotere) kantoren te Rotterdam resp. Amsterdam en Leiden gewerkt op een breed terrein, waardoor zij ruime ervaring als advocaat hebben. Dankzij deze ervaring worden de knelpunten en problemen snel geanalyseerd en worden de oplossingen op uw maat gesneden, praktisch en doeltreffend aangepakt, uiteraard steeds in overleg met u als onze cliënt.
https://www.dekoning-renes.nl
(Kliks: 2; Link is toegevoegd: 25.11.2015) Link details Meld gebroken link
In het wettelijk erfrecht wordt er gesproken van een vermogen van een overleden persoon. Het vermogen bestaat uit zowel de bezittingen als de eventuele schulden. Wanneer er sprake is van erfopvolging, dan wordt het vermogen overgenomen door de erfgenamen van de overleden persoon.
https://erfenis.legal/erfrecht/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 24.02.2018) Link details Meld gebroken link
Iedereen wordt op een bepaald moment in zijn leven geconfronteerd met juridische problemen. In dit geval is het altijd belangrijk om altijd passende rechtsbijstand in Amsterdam voor de kwestie te kunnen zoeken. Een ervaren advocaat in Amsterdam helpt uw graag verder.
https://www.juridischprobleem.nl/huurrecht-advocaat/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 04.11.2018) Link details Meld gebroken link
Kooij advocaten is een advocatenkantoor met karakter, gevestigd op één van de mooiste locaties van Amsterdam. Wij werken zowel voor het bedrijfsleven als voor particulieren.
https://www.kooijadvocaten.nl
(Kliks: 2; Link is toegevoegd: 15.08.2015) Link details Meld gebroken link
LVH is een advocatenbureau in Rotterdam waar Kwaliteit centraal staat in onze dienstverlening.
https://lvh-advocaten.nl/over-lvh/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 02.06.2020) Link details Meld gebroken link
Op deze site kunt u kennis maken met ons kantoor, kennis, werkwijze en specialismen. Snijders en Toemen Advocaten verleent rechtshulp aan bedrijven, instellingen en particulieren. Naast de zogenaamde algemene praktijk, die traditioneel door de advocatuur wordt beoefend, beoefenen wij tevens in sectieverband een aantal specialismen, zoals bijvoorbeeld: Personen- en Familierecht, Letselschade en Arbeidsrecht.
https://www.snijdersentoemen.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 22.12.2013) Link details Meld gebroken link
Op zoek naar een goede advocaat? Zoek niet verder en neem contact met ons op!
https://www.steinhoog.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 21.10.2013) Link details Meld gebroken link
Ten Cate advocaten staat voor een team van enthousiaste en deskundige advocaten die op verschillende juridische disciplines rechtshulp verlenen aan particulieren, ondernemers en (lokale) overheden. De cliënten hebben het kantoor de afgelopen jaren vanuit heel Nederland weten te vinden.
http://www.tencateadvocaten.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 25.11.2014) Link details Meld gebroken link
Vandaag de dag is de vaststellingsovereenkomst een van de vaakst gebruikte overeenkomsten binnen het arbeidsrecht. Gedurende de coronacrisis heeft dit een nog sterkere vlucht genomen. De overeenkomst, die afgekort ook wel VSO wordt genoemd, maar ook bekendstaat onder de naam beëindigingsovereenkomst, betreft een document waarin voorwaarden zijn omschreven waaronder een arbeidsovereenkomst tot zijn eind komt.
https://ontslagrecht-juristen.nl/vaststellingsovereenkomst-controleren/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 01.06.2021) Link details Meld gebroken link
Statistieken
Aantal links: 16
Aantal categorieën: 0