Uitgebreid zoeken

Cursussen

BHV staat voor bedrijfshulpverlening. Met een BHV cursus leert een bedrijfshulpverlener wat hij/ze moet doen als er een ongeval, brand of zelfs een ontruiming moet plaatsvinden. Werkgevers zijn verplicht één of meerdere bedrijfshulpverleners te hebben. De BHV cursus van Peper brandveiligheidstrainingen omschrijft zich als leerzaam, betaalbaar en sluit zich aan op de aanwezige risico's binnen het bedrijf/organisatie.
http://www.brandveiligheidstrainingen.nl
(Kliks: 2; Link is toegevoegd: 01.08.2011) Link details Meld gebroken link
De Nieuwe Pelgrim organiseert inspiratiedagen, betekenisvolle bedrijfsuitjes en speciale meerdaagse inspiratieprogramma’s voor organisaties.
http://www.denieuwepelgrim.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 23.11.2011) Link details Meld gebroken link
Dutch 4 Beginners is a Dutch language school in the East Midlands that provides Dutch lessons online via Skype and face-to-face Dutch lessons in Nottingham
https://www.dutch4beginners.com
(Kliks: 2; Link is toegevoegd: 08.06.2020) Link details Meld gebroken link
International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen en opleidingen. Deze sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van professionals en bestrijken onder meer het Financiële, HRM en ICT-vakgebied. IMF is al bijna 20 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 11 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.
http://www.imf-online.com
(Kliks: 4; Link is toegevoegd: 28.09.2010) Link details Meld gebroken link
Training en advies voor beginnende en meer ervaren OR leden, gericht op het opdoen van kennis en vaardigheden zodat de OR invloed kan uitoefenen op het bedrijfsbeleid.
http://nieuweortraining.nl/weblinks
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 17.08.2014) Link details Meld gebroken link
Site over hoe je kunt starten met affiliate marketing.
https://www.affiliatemarketingnederland.nl/review-affiliate-marketing-revolutie/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 07.04.2020) Link details Meld gebroken link
Deze cursus gaat over hoe u dagelijks geld uit de markt haalt, zelfs al heeft u nog nooit in uw leven een trade gemaakt.

U leert snel omdat de cursus volledig is gericht op de praktijk! Geen saaie lesboeken, maar gewoon duidelijke praktijk. Voor iedereen te begrijpen!
http://www.robwessels.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 03.03.2011) Link details Meld gebroken link
Menno Beker is specialist in de zogenaamde nieuwe media en als spreker te boeken voor lezingen en workshops.
http://www.mennobeker.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 23.04.2011) Link details Meld gebroken link
De trainers van Hoog Rendement Trainingen komen voor een intakegesprek naar de werkplek van de deelnemer. De trainingsgroepen bestaan uit maximaal 6 deelnemers. Iedereen krijgt dus veel persoonlijke aandacht. Praktijkvragen van deelnemers zijn leidend. Er is veel gelegenheid om intensief te oefenen met een professionele trainingsacteur. Zo’n 6 weken na de training bezoekt de trainer opnieuw de deelnemer om met hem of de training te evalueren.
http://www.hoogrendementtrainingen.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 08.01.2011) Link details Meld gebroken link
VCA examen land is de plek voor de VCA norm. U komt alles te weten over het VCA examen. Tips en de beste methode om voor te bereiden worden gronding besproken. Ga naar de website en leer alles over veilig te werken.
http://www.vca-examen-land.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 13.03.2012) Link details Meld gebroken link
Statistieken
Aantal links: 10
Aantal categorieën: 0